Инфра Червени ПАНЕЛИ

Custom Facebook Display

                                                 

                                                                  

 

                         

 

  General е японска марка и като световно известна такава си има своята богата история. Нейната дейност се свързва с производството на високотехнологични продукти с различно предназначение, дизайн, мощност, енергийна ефективност.Историята и датира от 30-те години на 20 век, създадена е през 1936г. в гр. Кавазаки, Япония под името Yaou Shoten. Тогавашното и производство е свързано с радиостанции, високоговорители, грамофони, електрически уреди за домакинството.

  През 60-те години компанията насочва дейността си към производството на климатични инсталации и то по-конкретно за японския пазар. За няколко години успява да се превърне в един от водещите лидери на японския пазар за такъв вид техника. Но дейността и не се огрграничава до вътрешния пазар, целта е да се наложи на световната сцена за климатична техника. В резултат на което се налага промяна на търговското и наименование на General Ltd.

  През 70-те години започва активен износ на продукция, откриват се представителства по целия свят /Африка, Северна Америка, Азия и Близкия Изток, Австралия, Европа/. Компанията започва да жъне успехи, благодарение на надеждността на климатиците, които предлага.

 През 1984г. General Ltd. се обединява с Fujitsu Ltd., компания, чиято дейност е насочена в областта на компютърните технологии. В следствие, на което се появява и новото, обединено търговско наименование Fujitsu General Ltd. Това обединение води до откриването и разработването на иновативни и енергоефективни решения за отопление и охлаждане, които улесняват домакинствата по цял свят.

 Днес Дженерал е бързо и успешно развиващ се производител на климатични системи, чието производство възлиза на 4млн. климатици на година. Главното седалище на корпорацията е в Кавазаки, в близост до Токио. Там е разположена и единствената по рода си 60 метрова кула, в която при реални условия се тестват VRF системите. Там се намира и научно-изследователския център и лабораториите, от техните разработки се облагодетелстват много производители на климатични системи и електронно оборудване. 

 Всички заводи /без значение в кой географски регион се намират/, в които се произвежда климатичната техника са собственост на Фуджитцу Дженерал. Всяка ръководна длъжност, ключови специалисти и служители по инспекцията на качеството в тези заводи, са съставени от японски специалисти. Тази практика е характерна и за другите лидери в тази област /Mitsubishi Electric, Daikin, Mitsubishi Heavy/. Независимо от кой завод излиза даден климатик, той напълно отговаря на  единните стандарти на компанията.

 За тези 47 години Fujitsu General непрекъснато работи, за да гарантира, че предлагания продукт е още по-икономичен, ефективен и надежден. 

Изображението на продуктите е примерно и може да има несъответствие с действителния продукт.
Савулен Клима не носи отговорност за допуснати грешки в техническото описание на продукта.