Инфра Червени ПАНЕЛИ

Custom Facebook Display

Климатиците GREE се ползват с популярност в над 100 страни по света. През 2007 година производството на климатициедостигнало 13 милиона бройки. През 2012 г. GREE се превръща в първото регистрирано предприятие за електрически уреди в Китай, чиито доходи от продажби са възлизали на повече от 16 милиарда щатски долара. През 2013 година доходите от продажбите са надвишили 19 милиарда щатски долара. 12 години подред компанията GREE е била класирана от списанието “Форчън”  в топ 100 на китайските регистрирани компании. GREE е единственият производител от бранша на климатизация в Китай, който е бил отличен като “Световна търговска марка”. Компанията GREE се е посветила на предоставяне на високотехнологични и висококачествени продукти на потребителите по целия свят.

Понастоящем GREE има девет производствени бази, разположени по целия свят, седем от които се намират в Китай, две – в Бразилия и Пакистан, с повече от 70,000 служители, включително 5,000 инженери, 530 лаборатории и два национални научно-изследователски центрове.


Компанията GREE управлява най-големия в света Научно-изследователски Център. В съвременни лаборатории климатици с марката GREE се изпитват при екстремални условия от – 30 до 60 градуса . В специални камери се проследяват шумови характеристики, проверява се електромагнитната съвместимост с други електроуреди и се установява степента на безопасност.

Изображението на продуктите е примерно и може да има несъответствие с действителния продукт.
Савулен Клима не носи отговорност за допуснати грешки в техническото описание на продукта.